Leerhuis, de profeet Nahum

 Deo Volente hopen wij op zaterdag 9 maart 2024 een studiedag te houden, in het kader van ons Leerhuis. We hadden de datum eerder al eens genoemd; nu is het vrij kort dag, we hopen dan ook dat u kunt komen.   De volgende datum is, D.V.:  20 april 2024

Enkele aandachtspunten:

We mogen opnieuw gastvrijheid genieten in de Julianakerk te Dordrecht, adres: Mauritsweg 286. Parkeren kan in de straten bij de kerk; de Julianakerk staat  aan de Mauritsweg; dat is vanaf de Krispijnseweg rechtsaf, bij verkeerslichten. Als je dan even de Mauritsweg verder inrijdt, dan krijg je de eerste rechts:  de Nassauweg, en dan is daar het Nassauplein, bij de Pauluskerk,  daar is vast wel een plekje. Of aan de Mauritsweg, of aan de Nassauweg. Het is vrij parkeren.  Het is vanaf het station gemakkelijk te bereiken; dan neme men de achteruitgang, en dan lopen door het  Weizigtpark en even rechts aanhouden.

Cursusgeld: € 8, — inclusief thee /koffie. Men kan het overmaken op: NL 58 ABNA 053 12 10 898 ten name van K.D. Goverts, of contant betalen aan de zaal.

thema: DE  PROFEET  NAHUM vervolg van onze overdenking 

Profeten spreken vanuit het Hart van de Eeuwige. Kunnen we zo het geschrift van Nahum verstaan? Nahum, zijn boek is niet zo bekend; laten we dan dit vrij onbekende Bijbelboek onze aandacht geven, om te luisteren, te horen wat Nahum mocht doorgeven. Nu gaan we verder met het laatste gedeelte van hoofdstuk 3.

Ook als u de vorige studies niet hebt bijgewoond, bent u van harte welkom.

Aanvang: 10. 30 uur. Om 15.00 uur hopen wij af te sluiten.

Een hartelijke groet en zegenbede,

Klaas D. Goverts

kd.goverts@kpnmail.nl